Foto: Elise van der Torren | Fotolocatie: Fika Nijmegen

Fleur Geluk | 23 jaar | Nijmegen, Nederland

 

Há en welkom bij Studio JOEN!

 

Mijn naam is Fleur Geluk en ik ben de eigenaresse en founder van Studio JOEN. Ik werk als illustrator in opdracht voor zowel particulieren als bedrijven. Verder worden de ansichtkaarten van Studio JOEN door verschillende verkooppunten door heel Nederland verkocht.  

 

Een creatieveling ben ik altijd geweest, maar sinds de zomer van 2022 besloot ik mijn 'hobby' door te zetten in het bedrijf genaamd d'Atelier Fleur. d'Atelier Fleur representeerde met name illustraties op papier en in de eerste maanden creëerde ik alles dan ook nog met de hand. Toen de kaartjes in verschillende verkooppunten een thuis vonden en de aanvragen naar ontwerpen op maat groeiden, maakte in de keuze om over te stappen op digitaal werk. Daarom ruilde ik mijn papier in voor een iPad en mijn kwast voor een Apple pencil.

 

De naam ‘JOEN’ is een knipoog naar mijn tweede naam, Yuntan (spreek uit: joen-tan), en staat voor persoonlijk contact, korte lijntjes en samenwerking!

 

Zoek je bijvoorbeeld unieke illustraties voor op jouw website, op maat gemaakte geboorte- of trouwkaarten, of een bijzonder én uniek relatiegeschenk? Of ben je opzoek naar ansichtkaarten in jouw winkel die er uit mogen springen?

Dan is Studio JOEN er ook voor jou, want een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. 

 

Met Studio JOEN kijk ik uit naar een toekomst vol creativiteit.